Siirry sisältöön

Tule nähdyksi -hankkeen artikkelijulkaisu

Piirroskuvassa ryhmä erilaisia ihmisiä ovat lavalla valokeilassa, ja myös heistä lähtee valokeila ulospäin.

Tule nähdyksi -hankkeen artikkelijulkaisussa ”Haluamme kuulla tarinasi – Havaintoja Tule nähdyksi -hankkeesta” kuvataan eri osapuolten kokemuksia työpajoista, joissa käytettiin soveltavan teatterin menetelmiä nuorten osallisuuden tukemisessa ja mielenterveyden edistämisessä. Tarkastelun kohteena ovat niin ammattinäyttelijän työ ja tuntemukset kuin työpajoihin osallistuneiden nuorten kokemukset näyttelijöiden ja nuorten kohtaamisissa. Julkaisussa esitellään myös hyväksi koettuja toimintatapoja soveltavan teatterin menetelmiä käyttävän opettajan tai ohjaajan tueksi.

Julkaisun toinen osio sisältää soveltavan teatterin työpajasarjan, joka on tarkoitettu nuorten kanssa työtä tekevien opettajien, ohjaajien ja nuorisotyöntekijöiden käytettäväksi.

Artikkelijulkaisu on luettavissa täällä.