Siirry sisältöön

Tule nähdyksi -hankkeen seminaarissa tiistaina 29.11. esillä soveltavan teatterin menetelmät nuorten kanssa työskentelyn tukena

Piirroskuva, ihmiset takaapäin kuvattuna.
Näyttämöllä kaikki on mahdollista! Tervetuloa Tule nähdyksi -hankkeen loppuseminaariin kuulemaan vinkkejä soveltavan teatterin menetelmistä nuorten kanssa työskentelyn tueksi. Seminaari järjestetään Teatteri Avoimissa Ovissa tiistaina 29.11.2022. Ilmoittaudu mukaan 21.11. mennessä.

Tule nähdyksi -hankkeen loppuseminaari tiistaina 29.11.2022 klo 11.30–16.30
Teatteri Avoimet Ovet (Erottajankatu 5, Helsinki)

Nyt on aika julkaista Tule nähdyksi -hankkeen tulokset ja välineet käytettäviksi nuorten kanssa! Hankkeen loppuseminaarissa on tarjolla sopiva sekoitus tietoa ja toiminnallisuutta soveltavan teatterin menetelmistä nuorten hyvinvoinnin tueksi. 

Soveltava teatteri tarjoaa menetelmiä, joissa on vapaus omille havainnoille, ja joissa voi samalla tuntea yhteenkuuluvuutta. ”Soveltava teatteri on hyvä työkalu rakentaa nuorten yhteisöllisyyttä ja tukea heidän osallisuuttaan”, projektipäällikkö Mertsi Ärling sanoo.

Seminaarissa julkaistaan hankkeen artikkelikokoelma, joka jaetaan ilmaiseksi kaikille seminaariin osallistuville, sekä esitellään hankkeessa syntynyt Nähdyksi tulemisen mahdollisuuksia – soveltavan teatterin työpajasarja.

Seminaariin osallistujat pääsevät myös osallistumaan teatterialan ammattilaisten fasilitoimiin työpajoihin. Työpajoissa kokeillaan hankkeen työpajasarjan harjoitteita käytännössä.

Päivän herättämiä ajatuksia puretaan tarinateatteriesityksessä. Näyttämöllä esiintyy Q-teatterin tarinateatteriryhmä Hyvä Kätilö.

Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, erityisesti seminaari sopii opetuksen, ohjauksen ja nuorisotyön ammattilaisille. Tarjoamme keittolounaan ja iltapäiväkahvit.

Ilmoittaudu mukaan 21.11. mennessä tämän linkin kautta: www.lyyti.in/TuleNahdyksiS22.

Mukaan mahtuu 50 ensin ilmoittautunutta.


Ohjelma:

11.30–12.00 Keittolounas ja jälkiruokakahvit

12.00–13.00 Seminaarin avaus

13.00–15.00 Työpajasarjan esittely ja siihen liittyvät työpajat: soveltavasta teatterista voimaa

15.00–16.00 Tarinateatteriesitys, Q-teatteri / Hyvä Kätilö

16.00-16.30 Ajatusten vaihtoa ja vinkkejä sekä välineitä omaan työhön


Lisätietoja:

Projektipäällikkö Mertsi Ärling: mertsi.arling@diak.fi

Projektikoordinaattori Jaana Taskinen: jaana.taskinen@q-teatteri.fi